Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > لرستان - باحضور مدیر مخابرات منطقه لرستان و جمعی از مدیران مخابرات منطقه ، جوایز برندگان خوش شانس طرح 1000 گوشی هوشمند همراه اول اهدا گردید.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، در این طرح ، همراه اول در بین مشترکینی که از مرداد تا پایان مهر 96 نسبت به فعال سازی سیم کارت اعم از دائمی و اعتباری اقدام و یا سیم کارتهای غیر فعال خود را فعال نموه بودند به قید قرعه به 1000 نفر از آنان گوشی هوشمند GALAXYA5جایزه در نظر گرفته بود که 22 نفر از آنان از مشترکین همراه اول استان لرستان بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  هومان محمودی در مراسم اهدای جوایز برندگان طرح 1000 گفت: ارتباطات در دنیا نقش‌آفرین شده است و هر کشوری در این زمینه موفق باشد در سایر زمینه‌ها نیز موفق عمل خواهد کرد.
وی یادآور شد: همراه اول در کشور اقدامات خوب و ارزشمندی انجام داده هر چند معتقدیم کامل نیست

جوایز1

محمودی بیان کرد: دمات و امکانات مخابرات در راستای تکریم مشتری هر روز ارزان و ارزان‌تر می‌شود.

مدیر مخابرات منطقه لرستان بیان کرد: در برخی نقاط مشکل آنتن‌دهی وجود دارد و آن هم به علت کمبود آنتن‌های BTS است ولی نکته مهم اینجاست که ما تجهیزات را آماده داریم اما مردم اجازه نصب آنها را نمی‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: باید زیرساخت‌ها در استان تکمیل شود که 60 درصد آن دست مخابرات بوده و مابقی نیازمند همکاری مردم است.

محمودی یادآور شد: ما شرکت خصوصی هستیم و نیاز به همکاری مردم داریم و اگر نقدینگی داشته باشیم می‌توانیم بهترین خدمات را ارائه دهیم.

مهندس شمسی‌فر، معاون شبکه مخابرات منطقه لرستان نیز در این مراسم گفت: همراه اول با 98 درصد پوشش در سطح شهرها و جاده‌ها بالاترین پوشش را دارد.

وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات ناظر بر تمامی شرکت‌های حوزه ICT است، یادآور شد: شرکت همراه اول هر سال اپراتور برتر شناخته می‌شود.

شمسی‌فر تأکید کرد: تکریم ارباب رجوع و احترام به مشتری در اولویت کاری همراه اول است. برای کیفی‌تر شدن خدمات به مشترکین در دفاتر پیشخوان ارائه خدمات می‌دهیم.

معاون شبکه مخابرات منطقه لرستان با بیان اینکه ضریب نفوذ بالای همراه اعتماد مشترکین را به دنبال داشته است، اضافه کرد: همراه اول یک هویت است و سیم کارت آن شناسنامه دوم هر فرد است.

وی تأکید کرد: اختلالات در خدمات همراه اول استان، بزودی به طور کامل رفع خواهد شد.

شمسی‌فر اظهار کرد: در حوزه خدمات اینترنتی مخابرات و همراه اول مکلف به رعایت حقوق مشترکین هستیم. در بحث تعرفه‌های اینترنتی باید شفاف عمل کنیم.

در ادامه ویسکرمی رئیس اداره امور مشترکین و متقاضیان همراه اول نیز گفت: همراه اول هر سال کمپین‌هایی برگزار می‌کند و به مشترکین جوایزی می‌دهد که این طرح 1000 سال 96 اجرا شد و قرعه‌ کشی برای کسانی است که سیم کارت خود را فعال کرده‌اند.

وی با بیان اینکه از 1000 نفر برنده در این طرح 22 نفر مربوط به لرستان بوده‌اند، یادآور شد: همراه اول در لرستان یک میلیون و 800 هزار مشترک دارد و ضریب نفوذ 91 درصد بوده و اپراتور غالب است.

مهندس ویسکرمی با اشاره به فراهم کردن زیرساخت‌‌ها تصریح کرد: 8 دفتر نمایندگی خدمات همراه اول فول سرویس و دو برند شاپ در استان ایجاد شده است.

رئیس اداره امور مشترکین و متقاضیان همراه اول استان بیان کرد: با 200 دفتر پیشخوان دولت قرارداد منعقد کرده‌ایم و زمینه را برای خدمت به مشترکین آماده کرده‌ایم. مشتری مداری جایگاه ویژه‌ای برای ما دارد.

در ادامه این مراسم از مهندس عباس امیدی کارشناس IT و تحلیل مشتریان اداره امور مشترکین و متقاضیان همراه اول استان به دلیل ارائه آموزش همکاران و دفاتر خدمات ارتباطی در برگردان اخیر همراه اول با اهدا لوح و هدایایی تقدیر شد.
اهدا3

همچنین از 8 دفتر خدمات ارتباطی که در فعالسازی سیم کارت انارستان و طرح ترابردپذیری به همراه اول عملکرد خوبی داشتند تجلیل بعمل آمد .

لازم به ذکر است که همراه اول در هر فصل به مشترکینی که صورتحساب خود را به موقع پرداخت می نماید به قید قرعه جوایز نفیسی اهدا می نماید.

اسامی برندگان طرح 1000 گوشی هوشمند همراه اول لرستان

رضا سرلک، میثم خورشیدوند، اکبر معین، امید جوینده، کرم رضا جودکی نژاد، سارا ماهرو بختیاری، امیرعلی مراد جانی، حجت رفیعی، رضا رضایی، سعید پرستار، گوهر قاسمی، سهیلا میرزایی، اردلان بهرامی یاراحمدی، صمد نصیری نیک، بیژن رشیدی، عبدل کاظم خسرویان حشمت‌آبادی، غلامرضا فرهادی، هدایت سعیدی پیام، رضا احمدی، فاطمه سبزواری فرد، سید علی فاطمی و احمد محمودوند

46

کلید واژه‌ها : نسل چهارم تلفن همراه 4G - همراه اول - تعرفه تلفن همراه - جایزه جهانی موبایل - تلفن - مخابرات - شرکت مخابرات - استان لرستان -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نسل چهارم تلفن همراه 4G همراه اول تعرفه تلفن همراه تلفن مخابرات شرکت مخابرات استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۶۲۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراه پرخرج

  واردات تلفن همراه در فروردین
آمارهای گمرک گویای آن است که تا پایان فروردین سال جاری۴۹۴هزار و۴۹۵دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری واردکشور شده که ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه واردشده به کشور درمدت یادشده۱۲۲میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بوده است.به طوری که از این میزان ۴۶۶هزار و۱۹۳دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار مربوط به واردات تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶میلیون و۳۰۱هزار دلار مربوط به واردات مسافری بوده است.
 
راه‌های کاهش ارزبری 
یکی از راه‌های کاهش ارزبری تلفن همراه، تولید داخلی این محصول است که البته نمی‌توان خیلی به آن دل بست، به طوری که در  سالیان قبل ازتجربه ساخت برخی تلفن‌های داخلی و تبلیغات آنها خود پیدا بود که تنها قابلیت‌شان به این امر برمی‌گشت که به راحتی درجیب جا می‌شدند. با این حال برخی دیگر ازتولیدکنندگان داخلی نظراتی دیگردارند ومعتقدند تولید داخلی از طریق مافیای واردات زمین خورده است.دراین خصوص مهدی بهوندی، مدیر یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی تولیدکننده تلفن همراه می‌گوید: مافیای بزرگ و قدرتمندی در حوزه واردات گوشی‌های همراه وجود دارد و سه میلیارد دلار درسال ارزبری در حوزه گوشی‌های تلفن همراه وجود دارد و اراده‌ای برای تولید گوشی در کشور وجود ندارد!همچنین فعالان بازار معتقدند که به‌دلیل فقدان فناوری برای ساخت تجهیزات تخصصی، بسیاری از قطعات باید وارد کشور شوند و تولید داخلی ارزبری بالایی خواهد داشت. همین امر نیز سبب شده نمایندگان مجلس پیگیر وضعیت واردات موبایل‌های تحریم‌شده و تولید موبایل‌های بومی باشند.به طوری که چندی پیش رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس با ارسال نامه‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد مجلس به‌طور جدی رانت‌های واردات و تولید تلفن همراه بومی را پیگیری می‌کند.یکی دیگر از راه‌های کاهش ارزبری که کمی منطقی‌تر به نظر می‌رسد این است که بتوانیم از تقاضای مصرفی غیرواقعی جلوگیری کنیم به طوری که می‌توان با افزایش خدمات پس از فروش به طرز قابل توجهی آن را محقق کرد. پرواضح است که وقتی هزینه‌ مصرف‌کنندگان در ازای خدمات پس از فروش کاهش یابد، می‌تواند کمک زیادی به افزایش تقاضای مصرفی جامعه ‌شود.همچنین به نظر می‌رسد با الزام واردکنندگان به واردات کالاهای با‌کیفیت شاهد آن باشیم که عمر متوسط تلفن همراه بیشتر شود. بد نیست بدانیم هم اکنون عمر مفید این تلفن‌ها در کشورمان از دو سال تجاوز نمی‌کند،بنابراین به نظر می‌رسد از طرفی با افزایش خدمات پس از فروش و واردات کالاهای باکیفیت شاهد افزایش متوسط عمر تلفن‌های همراه به پنج سال باشیم و بتوانیم حداقل کاهش ۲۰ درصدی واردات این محصول را شاهد باشیم.از طرف دیگر برخی کارشناسان معتقدند در کنار خدمات پس از فروش باید تبلیغات آشکار و پنهان تلفن همراه‌های لوکس را به طرز قابل توجهی کاهش داد یا بتوان حداقل جلوی رشد فزاینده آن را گرفت.آنچه که پیداست این که با کاهش تبلیغات،تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کرده و احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم خواهد کرد.برخی کارشناسان نیز معتقدند که باید از گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار حقوق ورودی زیادی توسط گمرک اخذ شود و میزان ۱۲ درصد فعلی نمی‌تواند در وضعیت فعلی راهگشا باشد به طوری که میثم مهرپور، کارشناس اقتصادی در همین باره گفته بود: برای فردی که گوشی لوکس خریداری می‌کند، افزایش ۵۰۰ هزار تومانی قیمت آن گوشی، تأثیری ندارد و ضروری است، تعرفه آن تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند تا بتوان حتی‌المقدور از میزان واردات این گوشی به کشور و هدر رفت ارزی کاست. در سه سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد دلار تلفن همراه وارد کشور شده است. 

واردات ۳.۲میلیارد دلاری تلفن همراه در سال گذشته 
واردات گوشی تلفن همراه ازطریق گمرکات کشوربه دو شیوه تجاری ومسافری سال گذشته به ۱۴میلیون و۶۸۸هزارو۵۸۰ دستگاه رسید. ۴.۵درصد از ارزش کل واردات کشور درسال۱۴۰۲به واردات گوشی تلفن همراه اختصاص داشت.به طوری که سال گذشته ۱۴میلیون و ۲۲۲هزار و۳۰۶دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش‌ ۲ میلیارد و ۹۳۲ میلیون دلار به شیوه تجاری وارد و از گمرکات کشور ترخیص شد. همچنین باید به این نکته نیز اشاره کرد که در مدت یادشده ۴۶۶هزار و ۲۷۴ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۲۷۰ میلیون دلار به شیوه مسافری وارد کشور شده است.

دیگر خبرها

  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!
  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • همراه پرخرج
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند